Добре Дошли

в

Сладкарница Карамел

Към нашите изделия

Сладкарница Карамел

За нас

Сладкарница „Карамел” предлага за своите клиенти богат асортимент от  стандартни торти, сладкиши, различни видове домашни кремове, еклери, донъти, домашни бисквитки, целувки, дребни сладки, толумби, баклава, гофрети, прясно изпечени кроасани- сладки и солени, соленки и прясно изпечени банички. За най-малките клиенти предлагаме и близалки „Захарни петлета”.

Към избраните от Вас сладкиши и соленки може да поръчате топли или студени напитки. Приготвяме  домашни лимонади, ароматно кафе, топъл шоколад, айс кафе, бяло и черно фрапе, а в горещите летни дни може да се насладите на вкусните украински сладоледи „Byaroza” или изкушаващи мелби.

Тортите и сладкарските изделия изработваме в собствена бутикова работилница, и гарантираме за тяхното качеството, чрез използването на подбрани  пресни продукти и суровини за производството. Стандартните и детски торти приготвяме с домашни блатове, млечна сметана и масло. За някои от сладкишите, използваме и шарлан.

При нас може да поръчате изработка на детска торта за рожден ден или друг семеен празник. Приемаме всякакви поръчки, които ще уточним с Вас на място в сладкарницата.

Ние сме с дългогодишен опит в изработката на различни сладкарски изделия. Знаем, че видът винаги е важен елемент от сладкарството, но вкусът е този , който грабва клиента и го кара  да се върне отново. Стараем се да се връщате отново и отново.

Заповядайте  да опитате сладките ни изкушения, в  кокетна и уютна обстановка, където ще ви посрещне  ведър и усмихнат персонал.